Ensam i ett litet hörn av världen

Vackert litet hus. Jag går igenom en liten bit skog sex gånger i veckan. Någon har byggt fågelholkar och målat dem i olika färger. De är så fina. 
Någon omtänksam person har tagit sig tid att göra en god gärning. 
Ibland vill jag också ha ett litet hus att gömma mig i. En plats ute i skogen där ingen kan se mig, ingen kan hitta en. Jag vet att det inte hade blivit bättre men tanken känns skön. 
 
I dag var det kaos på psyk. Först gick det ok. Det var när jag skulle gå hem som det blev kaos. Vi följdes åt. Vi träffade FredrikaJosefina och pratade. Det var då det blev fel. Det slutade med att Smilla som den treåring hon kan vara stoppade i hörlurarna i öronen, skruvade upp musiken på max och gick iväg med två personer efter..
Givetvis var det mer än detta men det väljer jag att sortera och känna efter innan jag säger något som blir ännu mer fel. 
 
Nu sova en sväng. Har fortfarande ont i huvudet efter i fredags. 
Kan inte ligga med huvudet på sidan. Hoppas att det läker snart. 
God Natt
//Smilla 
Gräsmattan utanför psyk. Så många häftiga svampar. 
Bilden blev inte så bra då den är tagen genom ett fönster. 
Och förresten passade bara ett par jeans och ett par smjukisar mig. Allt annat åker tillbaka. Skönt för ekonomin men ledsamt att man inte kan hitta kläder i större storlek som inte är för 70-åringar :(
Dessutom är deras plussizemodeller inte tjocka. 
Den affären som nischar sig som affär med prisvärda kläder som är till oss tjockisar, den kommer att få mitt fulla stöd.
Inte svindyra kläder bara för att man är byggd på ett visst sätt. 
Jaja, det viktiga var jeansen. Mitt andra par är lagade och lappande men fortfarande med hål i. Det blir lite kallt..
Allmänt | #psykiskohälsa#attvarabipolär#näralltinggårfel#vodka#utanatttänkasigför#saknad#förlåtelse#ensam#zalando#omtanke | | Kommentera |

Hjulen på bussen de går runt runt runt..

 
Silas så älskad från första stund ❤️
 
Bussen till födelsestad, antabus intag och hämta dosett med mediciner för veckan. Bara vara, andas och prata. Höjdpunten på veckan. Trygghet. 
Det känns så konstigt. Alltid blev upp och ner. 
Min gråt sitter fast i bröstet. Den vill ut men det bara låser sig. 
Mattan under mina fötter försvann med ett ryck. 
 
Why do you have scars?
I’ve been fighting.
Against who?
              Myself. 
 
//Smilla 
 
Allmänt | | Kommentera |

Till barnens rum

Fyra tavlor i olika storlekar till barnens rum. Ska göra en kategori med inredning. Ska sedan så fort jag kan göra om i deras rum. Först ska det målas vitt. Sen ska en vägg bli svagt grå. I huvudsak ska det bli grått/vitt och svart. Eventuellt kanske jag lägger till en liten ljus färg. Ser fram emot att göra det fint. Ett rum i taget. Dock dröjer det innan jag börjar. 
//Smilla
Allmänt | | Kommentera |
Upp