Silas födelsedag, kvinnodagen och fönstershopping.

Igår fyllde finaste Silas 3 år. Där vi adopterade honom visste de inte exakt hans ålder men veterinären trodde att han var ca 2,5 när han flyttade in. Vi hittade på hans födelsedag och valde med vilje den 8 mars, Internationella kvinnodagen. Han satte sig passande framför en låda och hej hopp så blev han en dinosaurie med taggar på ryggen. Roligt att jag lyckades fånga det :) Silas fick lite extra god mat på kvällen. Tonfisk och räkor. Det uppskattades. Han fick några leksaker där man måste vara mer aktiv. En cylinder där man stoppar in godis och så får
man jobba lite för att få ut godiset. Han måste träna lite, han var inte så duktig och tröttnade snabbt efter att inte ha lyckats. 
Här ligger han på stolen och vaktar sin docka. 
Eftersom Silas fyllde år så hade vi ju givetvis en anledning att fira och äta prinsesstårta. Lilla P och J gjorde den och på kvällen åt vi den. Supergod! 
 Vad vore dagen utan fönstershopping. Polarn o pyret har hundra kronors rabatt på skaljackor och windstopper. Jag fastnade för
denna kombon. Älskar färgen. Hur många jackor kan man ha? 
I går var det internationella kvinnodagen. Lilla P fick gå till skolan i den här fina tröjan. Överallt på nätet nedvärderades dagen. Män (och kvinnor för den delen) tyckte att männen skulle ha en egen dag och det var sååå orättvist (det finns en mansdag plus att alla jäkla dagar på året tillfaller männen!) Kvinnor som tyckte att det var löjligt. Dessa personer tänker inte. De tror i sin lilla bubbla att allting redan är jämställt. Att vi kvinnor har det sååå bra. 
Om vi hade haft det så väldigt bra så hade världen inte sett ut som det gör. Alla borde ta till sig feminismen och göra som jag, stolt kalla mig feminist! 
Nu är det dags att åka till Freddie. Antabus och prat i korridoren. 
Ska bara ta mig till bussen. Det är snö. 
/Smilla 
Allmänt | #silas#födelsdag#shopping#polarnopyret#internationellakvinnodagen#girlpower | |
Upp