Allvarligt

..när man får veta att ens provsvar visar att man har ”allvarlig organpåverkan..när man kommer att gå hela helgen med oro. När man längtar till en måndag samtidigt som man ser måndagen som en dålig dag..
 
Idag säger kalendern att jag fyller år. Jag firar inte. Barnen gav present. Sonny Angels och en egengjord hylla att ha dem i. 
Tiger har gjort den på slöjden. Så många timmar och så mycket kärlek. Passar perfekt till Sonny Angels. Nu måste jag hitta fler. 
 
Familjen ska åka och bada nu. Jag stannar hemma. För mycket folk och för fet och äcklig för att visa mig. Har dessutom inga badkläder heller. Det är en sådan sak som är onödig att köpa eftersom jag ändå snart ska dö. 
 
I går var det psyk, antabus och prat med Freddie. Prat om livet och annat. Är glad att hon funnits där. På måndag kommer Märy tillbaka. Det känns bra men ändå lite läskigt..
Jag saknar ju henne. Tänker på henne varje dag. Det är ändå annorlunda, inte konstigt men osäkert. Vågar jag kramas, vågar jag att hon håller mig i handen..Ska ha med mig Freddie. Kan vara bra som en överlämning på något sätt. Vill dessutom gå till Freddie några gånger innan hon slutar. 
I övrigt händer inte det så mycket. Väldigt lite kläder. Mycket psykisk ohälsa. Och så förkyld och pollenallergiker dessutom.. Yay...
Kläder från Filemon Kids inköpta på 50% rea. Älskar deras kläder och deras rea! Den långärmade tröjan är vändbar. 
Knoppar på träden utanför sjukhuset. Tog massa blodprover igår. Bland annat de som visade sig vara dumma. Det visste jag dock inte då.  
Ännu fler blommor. De piggar upp lite. Det är så vackert med blommor. 
Nu ska jag njuta av tystnaden fram till att tvättmaskinen är klar och sen måste jag ta tag i min säljalåda och få iväg lite av barnens kläder.
/Smilla
Allmänt | #filemonkid#sonnyangels#lekvira#cirkusfabriken#födelsedag#homemade#älskadeni#såmångatankar | | Kommentera |
Upp